KIVITELEZÉS ÉPÍTSEN EGY SPECIALISTA TAPASZTALATÁRA

Az építéskivitel minden mozzanatát a Wolf System építési rendszerre szakosodott legkiválóbb szakképzettséggel rendelkező szerelőink végzik.

Kétszer ad, ki gyorsan ad: Szerelés gyorsan és szakszerűen!
Falzsaluzat telepítése, valamint a betonba kerülő betonvas elhelyezése saját szerelődarunkkal történik. A tartály falának kivitelezése tekintetében ügyfeleink válaszhatnak a hagyományos kis zsalutáblával vagy a korszerű nagy felületű zsalutáblával történő zsaluzás között. A vasbeton falba kerülő betonvas szakszerű elhelyezése és szerelése a lehető legrövidebb időt igényli, ami speciálisan előkészített Wolf System rendszerű különleges betonvas hálónknak köszönhető. Tartályainkban különböző nyílások alakíthatók ki, és kívánság szerinti szerelvények helyezhetők el bennük, pl. csőátvezetés, aknabélés, búvó nyílás, stb. Ezek a szerelvények helyszínen készült betonépítmény szerkezetével kiöntés révén azonos szerkezetbe foglalva összeépíthetők.

Olyankor, amikor tartályfödém kialakítására is szükség van, a Wolf System által kifejlesztett és gyártott speciális födémzsaluzó rendszerrel valósítható meg. A tartály méretétől függően a falat és a födémet egy munkafolyamatban betonozzuk be.

 

 

Katalógus és kapcsolat

Szívesen küldünk Önnek bővebb tájékoztatást.

Érdekel