AZ ÖN PARTNEREI VAGYUNK IPARI CSARNOKOK ÉS KÖZÉPÜLETEK TERVEZÉSÉTŐL A KULCSRAKÉSZ MEGVALÓSÍTÁSUKIG

Az ökonomikus raktárcsarnokoktól a magas építészeti igényességű irodák és más kommunális épületekig az ipari- és középületek teljes palettáját kínáljuk, azokat az általában alkalmazott anyagokkal (fa, acél, beton, és ezek kombinációiból) valósítjuk meg.

Különböző alkalmazási célokra, igényeivel és elvárásaival teljes mértékben összehangolva tervezünk és építünk csarnokokat. Így raktár, vagy üzemcsarnok, kommunális használatú csarnok: sport és szabadidős, autókereskedések épületei, szolgáltató épületek, Bioenergia termelő épületek vagy akár különleges konstrukcióval rendelkező épületek valósulnak meg a Wolf System tervezéstől kivitelezésig kidolgozott know-how -ja alapján.

Részletekig átgondolt
Átgondolt anyagválasztással, acélból, fából, betonból vagy ezekből konstruált vegyes szerkezetekből, statikai, esztétikai és gazdaságossági követelményeknek is megfelelő tartószerkezetű épületeket valósítunk meg.

Sokféleség = egyediség
Az épületkülső formálásánál nyitva áll ön előtt minden lehetőség: válasszon az elképzelése szerint a bevilágító és szellőzőrendszerektől az ajtók és kapukig tartó kínálatunkból!

Katalógus és kapcsolat

Szívesen küldünk Önnek bővebb tájékoztatást.

Érdekel