KERTÉSZETEK – OPTIMÁLIS FELTÉTELEK NÖVÉNYEINEK

Kertészeti épületeink sok természetes fényt, kiegyensúlyozott klímát és ideális feltételeket biztosítanak az Ön növényei számára.

Tervezési és megvalósítási kompetenciánk
Acél, fa, beton, vagy ezen anyagok ügyes variációival olcsó, ugyanakkor kiváló szerkezeteket tudunk létrehozni, melyek alkalmazásával épületeink jól mutatják funkcióit, könnyen észrevehető és felismerhető lesz kertészeti épülete. Alátámasztások nélküli keretszerkezeteinket alkalmazva épületének kihasználhatósága, variabilitása igen jó lesz, optimális terület biztosítható a mindenkori eladói-vásárlói igényeknek megfelelően.

Természetesen gazdaságosabb
Optimalizált tetőhajlás, az oldalfalak burkolásakor és tető fedésekor átgondolt anyagválasztás ideális klímáról és fényviszonyokról gondoskodik. A növények számára a legjobb növekedési feltételeket tudjuk biztosítani, jó szerkezetválasztással a fűtési és hűtési költségek csökkenthetők.

Engedje meg, hogy tervezett kertészetéhez specialistánk tanácsokkal lássa el, a kialakult igények és feltételek alapján egyúttal árajánlatot is készítünk önnek!

Katalógus és kapcsolat

Szívesen küldünk Önnek bővebb tájékoztatást.

Érdekel