PROJEKTKÖVETÉS – MINDENT EGY KÉZBŐL

Tervei megvalósításához a tanácsadástól és tervezéstől, a gyártás és szerelésig mindent egy kézből kínálunk, a mezőgazdasági építés bármely területén.

 

Tanácsadás - gyakorlatias és egyedi
Szaktanácsadóink terveihez, elképzeléseihez gazdaságos megoldást keresnek, mely teljes mértékben megfelel a megvalósítási céloknak. Minden műszaki és statikai részletet csakúgy, mint az Ön esztétikai igényét figyelembe vesszük! Részletes, egyértelmű műszaki tartalommal rendelkező átalánydíjas árajánlatunk kiszámíthatóságot kínál mind pénzügyileg, mind a beépített anyagok és mennyiségeket tekintve.

 

Tervezés – tapasztalattal és szakértelemmel
Saját statikusaink és tervezőink az engedélyezési tervektől a kiviteli terveken át adott termék gyártmányterveit is elkészítik, ellátják az Ön beruházását a szükséges tervekkel, számításokkal.

 

Gyártás – modern, gyors és precíz
Modern, folyamatos számítógép vezérelt gyártás a gyors és magas minőségű termék előállításának a biztosítéka, mellyel a szállítási határidők betartása nem jelenthet gondot! A magas előregyártottsági fok pedig a gyors szerelés záloga.

 

Szállítás – pontos és szakszerű
Szerződött partnereinkkel és saját kamionflottánkkal a pontos kiszállítást biztosítjuk.

 

Szerelés – tiszta és pontos
Felelősségteljes szerelőink gondoskodnak a súrlódásmentes építési folyamatok biztosításáról, továbbá maximális minőség eléréséről a legrövidebb építési idő alatt.
A szerelési költségek csökkentése érdekében az építtetőnek lehetősége van segédmunka biztosítására.

 

Építésvezetés – megbízható és kompetens
A projekt teljes megvalósítási folyamatát egy projektvezető kíséri végig és felügyeli azt. Így az első tanácsadástól a műszaki átadásig ő az Ön partnereként egy személyben mindvégig rendelkezésére áll.

Bízzon a Wolf System mezőgazdasági építésben szerzett tapasztalatában!

Katalógus és kapcsolat

Szívesen küldünk Önnek bővebb tájékoztatást.

Érdekel