IRODÁK ÉS IGAZGATÁSI ÉPÜLETEK – ELŐREGYÁRTOTT EGYEDI KÉSZHÁZELEMEKBŐL, BEVIZSGÁLT MINŐSÉGBEN

Több évtizedes készházépítési tapasztalattal, a készház részlegünk az ország vezető előregyártott épület szállítója. Igaz ez a magas minőségű innovatív épületek és a típusházak, vagy akár az igazgatási épületek és irodák építése terén is.

Bürobauten - Gewerbebau - WOLF Systembau

Irodák

Bürobauten - Gewerbebau - WOLF Systembau

Irodák

Bürobauten - Gewerbebau - WOLF Systembau

Irodák

Bürobauten - Gewerbebau - WOLF Systembau

Irodák

Gondosan válogatott, precízen feldolgozott minőségi anyagokból valósítjuk meg irodáját, melyek a legmagasabb követelményeknek is megfelelnek. Kiváló hő-, hangszigetelési tulajdonságával éppúgy, mint a építésbiológiai szempontoknak is megfelelnek szerkezeteink.

 

Minden kihívásnak megfelelni
Extrém telekviszonyok, építési előírások vagy tájképvédelmi követelmények betartására tapasztalt tervezőink gazdaságos és esztétikus tervet készítenek. Az általunk készített tervek saját technológiai eljárásunkra optimalizáljuk, melyek alapján az épületeket szerelőink nagy rutinnal valósítanak meg.

Kitűnő minőség
A „Golden Cube” 2007. évi készházdíja és sok más kitüntetés mutatja eredményeinket és igazolja a pályán megszerzett szakértelmünket és tapasztalatunkat.

Egyeztessen szaktanácsadónkkal közvetlenül az igénypontosító helyiségünkben

Tekintse meg felhasznált anyagainkat személyesen gyáregységünk irodájában. Szaktanácsadónk bemutatja például az „Ultra-mega fal” 12 előnyét, vagy az „Arche-nova fal” allergiamentes és természetes anyagait.