SZERKEZETI RENDSZEREINK – BÁRMELY ESETRE A LEGJOBB MEGOLDÁS

Kiválóan összehangolt anyagkombinációk acélból, fából és betonból - mindent az Ön építési és gazdaságossági szándéka szerint!

ACÉL – FONTOS ÉS SOKOLDALÚ ÉPÍTŐANYAG

Az acél tartószerkezettel karcsú és nagy fesztávolság, így elegáns megjelenés érhető el.

hatékonyság és elegancia
Modern és teljesítményorientált gyártóüzemünk évente kb. 30.000 tonna acélt dolgoz fel (mintegy 1.500 teherautónyi rakomány). Az acélszerkezeteket tüzihorganyozva, vagy különböző színű bevonatokkal szállítjuk.

Az acél keretszerkezeteket nyereg-, vagy féltetős tetőformához, alátámasztott vagy alátámasztás nélkül, választás szerint előtetővel, épülettoldásként illetve darukonzolos kivitelben állítunk elő. Saját, teljeskörűen automatizált üzemünkben (Németország, Osterhofen) nagymértékű gyártási pontossággal készítjük termékeinket!

ACÉL/FA – ÖSSZEKÖTTETÉS A JÖVŐVEL

Fa és acél: két ipari alapanyag látszólag nagyon különböző sajátosságokkal. Azonban e kettős egymás előnyös tulajdonságait erősítve mind nagyobb jelentőséggel bír a mezőgazdaság építésben.

Az acél keretoszlopok és szelemenek tipizált acél kötőelemekkel kapcsoltak. Az előkészített acélszerelvényeket –üzemi előregyártásban már a szelemenekre rögzítve – a helyszínen már csak az acél keretszárakhoz rögzítjük. Ez rövid szerelési időt és nagy időtakarékosságot biztosít.

Gyors és takarékos
Az acél és fa építőelemek szeglemezes tartószerkezetű falakkal és befogott acél keretszárakkal kombinálva költségtakarékos alternatívát jelentnek a keretszerkezetű csarnokok mellett.

VASBETON-RAGASZTOTT FA – AZ ERŐ ÉS AZ ELEGANCIA TALÁLKOZÁSA

A vasbeton oszlopok ragasztott fa tartószerkezetekkel igényes építészeti, valamint gazdaságos, használható megoldást biztosítanak.

A vasbetonoszlopok nemcsak robosztusságot, hanem tűzzel szembeni ellenálló képességet képviselnek.

Jobb előkészítés – gyors szerelés
Már az üzemi előkészítésben elkészülnek a vasbeton oszlopok, ragasztott fa szelemenek, tartók, íves tartók rögzítéséhez szükséges furatai és vágatai. Mindez igen gyors építést garantál. A vasbeton oszlopok és ragasztott fa szerkezetek párosítása hoszúéletű és gazdaságos konstrukciót kínálnak. Az íves, vagy akár a vonóvasas szerkezetű ragasztott fa tartók meggyőző eleganciát sugároznak.

RAGASZTOTT FA - RAGASZTOTT FA – MEGGYŐZŐ OPTIKA ÉS ÖKONÓMIA

Sok fa alkalmazásával ideális tartószerkezetű csarnokok készülhetnek, mely alkalmas lehet ácsüzemek, asztalos üzemek, bútorüzemek, vagy eladóterek kialakítására.

Legjobb védelem a tűzzel szemben!
A Wolf System igény szerint, magas megjelenési minőségben dolgozik. Fa keretszerkezetek alkalmazásával a manapság gyakori tűzvédelmi követelményeket maradéktalanul ki lehet elégíteni.
A fa gerendák és oszlopok üzemi előregyártásban minden fontos vágat és furat elkészül. Az építkezésen csak az acél kapcsolóelemeket kell összecsavarozni. Ez igen gyors építéshelyi szerelést tesz lehetővé.

SZEGLEMEZES SZERKEZETEK – GAZDASÁGOSSÁG MINDENEK FELETT

A Wolf System szeglemezes tetőszerkezetei igazán gazdaságos megoldást kínálnak.

Több gondolat, több lehetőség
A szeglemezes tetőszerkezetet ott alkalmazzuk leginkább, ahol könnyű szerkezetek, különleges formák, vagy nagy fesztávolságok szükségesek. Kéttámaszú szerkezetként manapság 35 méter fesztávolságig alkalmazhatók.

A szeglemezes szerkezetek építése számos kiviteli variációt tesz lehetővé, belőle fachwerk jellegű falelemek, nyeregtető-, ollós-, paralel-, és féltető-tartók gyárthatók. A szeglemezek nagy típusválasztékából optimális kiválasztással a felhasznált anyagok mennyisége és ezáltal a költségek is csökkenthetők.

Munkatársaink nagy jártasságot szereztek a fa-, acél-, betonszerkezetek sajátosságaiban és előnyeiben. A Wolf rendszer a három anyagcsoportból kínál a mindenkori egyedi igényeknek megfelelő, ugyanakkor gazdaságos megoldást. Helyi sajátosságok, az épület méretei és megjelenése, a használat módja befolyásolják elsősorban a szerkezetek kiválasztását. Így gazdaságosan üzemeltethető és jól használható épület keletkezik.