GÉPEK MINDEN ALKALMAZÁSRA

A szeglemezes tartószerkezetek préseléséhez különböző géptípusok állnak rendelkezésre. Minden gép saját gyártmányú.

BÉLYEGZŐPRÉS W100/STP 100 L KÖNNYŰ ÉS KÖZEPES SZERKEZETEKHEZ

A WOLF System bélyegzőprés különösen az egyszerű és közepes szeglemezes szerkezetekhez használható. A hídon egy bélyegprés van felszerelve, ami egy motor segítségével az asztal teljes szélességében mozgatható.

 

SÍKPRÉS FST-IV-G ODER FST-III-G ERŐS SZERKEZETEKHEZ

Ezen erős prések a nagy teljesítőképességgel, speciális alkalmazások, préselt falelemek előállítása és komplikált szerkezetek eszköze. A síkprések egyszerre több csomópontot is tudnak préselni, mely különös gazdaságosságról gondoskodik.

MOBIL PRÉS

A mobil prés a szerkezet-részek építéshelyi összepréselésére szolgál. Ez a gép egy "C" kengyelből, egyszerűen működő hidraulikahengerből, 2 préslapból és hidraulikaaggregátból, kapcsolókból, kerekekből, fogókarból és integrált nyomógombokból áll. 

C-PRÉS – KOMPAKT ÉS PRAKTIKUS

 

A Wolf System C-prései az egyszerű szeglemezes szerkezetek előállítására szolgálnak. Kis helyszükségletű, valamint kis beruházásigényű gép. A C-préssel belső csomópont nem préselhető!

 

Présasztal
Állítható présasztal (Alapesetben 19 db 3 különböző méretben), rögzítőcsavaros vagy elektromágneses rögzítés.

Modellek:

  • CP-IG, 40 t Préserő, Függesztett
  • CPF-IG, 55 t Préserő, Híd padlóvezetéssel

QUICK TABLE (GYORS TÁBLA) PRÉS – STABIL ÉS HOSSZÚÉLETŰ

A WOLF System "Quick Table" Prés gazdaságos termék a kis szeglemezes szerkezetek elállításában. Masszív kivitel gondoskodik a tartósságáról. Ideális kiegészítője a WOLF bélyeg- és síkpréseinek.

 

  • gyors és egyszerű használhatóság
  • csekély helyszükséglet