ÚJÍTÁSOKKAL A JÖVŐBE !

Wolf System – Szakértő faszerkezet építésben, betonépítésben és készház gyártásban Scharnstein (Felső-Ausztria) és Osterhofen (Németország) helységekben.

 

Több mint 40 éves tapasztalatával a Wolf Vállalatcsoport nemzetközileg sikeres vállalattá fejlődött, és megbízható partnernek bizonyul mezőgazdasági és ipari építmények, valamint készházak területén. Fa, acél és beton: Jól átgondolt anyagkombináció, ami gazdaságos megoldást tesz lehetővé, és személyre szabott egyedi követelmény teljesítését biztosítja.

www.wolfsystem.com

Üzletfél kis és nagy követelményre egyaránt
Az egyszerű raktárcsarnoktól az építészetileg igényes különleges szerkezeti kialakításig, a kis gyártócsarnoktól az irodaépülettel kiegészített üzemcsarnok központig, a kiforrott típusháztól az egyedi igényre tervezett lakóházig, a legkisebb tartálytól a 10.000 m3 hasznos befogadóképességű nagyméretű tárolótartályig: A Wolf System széles és kiérett termékskálával rendelkezik !

Minden igényt kielégítünk
A Scharnstein és Osterhofen helységben található két fő telephely mellett a Wolf Vállalatcsoport 18 helyi kirendeltséggel rendelkezik 15 országban, és ezáltal lehetősége adódik arra, hogy minden ügyfélkövetelményre gyorsan reagáljon. A vállalatcsoport több mint 2.500 munkatársával – kiváló szakértelemmel és hosszú évek során a vállalat iránti elkötelezettsége révén tanúsított összehangolt koncepciójával – áll ügyfelei rendelkezésére a szaktanácsadástól a kulcsra kész kivitelig.

Mindig a haladás szolgálatában
Folyamatos új műszaki fejlesztéssel és továbbfejlesztéssel, valamint korszerű, számítógéppel vezérelt gyártóberendezések révén lehetővé válik az igen precíz és gazdaságos termelés. Ezáltal kiváló eredményt érünk el előregyártásban, és ezáltal lerövidítjük a szerelési időt ügyfeleink megbízásának kivitelezése során, és eközben folyamatosan fenntartjuk igen kiváló minőségi színvonalunkat.

Katalógus és kapcsolat

Szívesen küldünk Önnek bővebb tájékoztatást.

Érdekel