WOLF csoport - Innováció a jövőért!

50 éves tapasztalattal a WOLF csoport egy nemzetközileg is elismert vállalkozás. Cégünk ismert készházairól, beton tartályairól valamint az ipar és mezőgazdaság számára épített csarnokairól. Az 1966-os alapítás óta a vállalat tulajdonosai elkötelezettek azon innovációk irányába, melyek új és hasznos technológiákat és megoldásokat biztosítanak az egész társadalom számára!

Partnerség a kicsi és nagy kihívásokban is!
Az előre kidolgozott típusházaktól, az egyedi építésztervekig, az ikerházaktól a sor- és társasházakig, a kisméretű csarnokoktól a hatalmas gyártócsarnokokig, a kis irodaházaktól a nagyobb irodaépületekig, a kisgazdák betontartályaitól a hatalmas 10.000 m³-es óriás silókig - a WOLF csoport megoldásokkal szolgálja és segíti életünket!

A közelben vagyunk!
Ugyan a cég központja Scharnsteinben és Osterhofenben van, a WOLF csoport 23 telephellyel rendelkezik szerte a világban és 20 országban van jelen. A cégcsoport 2.700 embernek ad munkát.

Az idő hatalmas kincs - Innováció a jövőért
A WOLF csoport minden telephelyén folyamatos fejlődés és fejlesztés figyelhető meg, a legmodernebb computer vezérelt gyártosorokig, az egyre növekvő előregyártásig, mellyel időt és pénzt takarítunk meg az építtetőink részére. A precíz előkészítés és előregyártás lehetővé teszi a kiváló minőség szinten tartását és megőrzését.

WOLF System Konszern